Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Velika ilustrirana dječja enciklopedija s internetskim poveznicama

Zoran Maljković, Uredio

Velika ilustrirana dječja enciklopedija s internetskim poveznicama

Uredio: Zoran Maljković

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 29x21

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2012.

Stranica: 600

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 598,00 kn (~79,37 €)

Cijena: 299,00 kn
(~39,68 €)

Opis:

Ako biste tražili samo jednu jedinu knjigu uz koju će Vaši najmlađi učiti i zabavljati se tijekom odrastanja i školovanja, onda je to VELIKA ILUSTRIRANA DJEČJA ENCIKLOPEDIJA. Na živopisnim stranicama ove knjige, Vaši će najmlađi uživati čitajući o omiljenim temama. Uz brojne fotografije, ilustracije i mape, ovo bogato i očaravajuće putovanje kroz povijest, zemljopis, prirodu i znanost, Vaše će najmlađe jednostavno osvojiti.

Dijete će ovdje moći doznati više o stvarima koje voli, ali i saznati mnogo toga novog, te tako produbiti znanje o svijetu. A to je jedan od preduvjeta uspjeha, ne samo u školi, nego i u životu. U jasnim, zanimljivim i pouzdanim tekstovima, djeca ne samo da će s lakoćom pronaći ono što ih zanima, nego će s lakoćom i zapamtiti sve što pronađu. Ovo je enciklopedija koja prikazuje ono što druge samo spominju, i zato je prodana u više od tri milijuna primjeraka. Stoga, nemojte se začuditi ako uz ovu enciklopediju Vaši najmlađi budu provodili sate i sate. Ovo je doista enciklopedija primjerena Vašim najmlađima, knjiga uz koju će odrastati i koje će se cijeloga života sjećati.

Tisuće enciklopedijskih natuknica s mnoštvom ilustracija, fotografija i zemljopisnih karata otkriva Vam najnovija svjetska zbivanja
Prikladna kao pomoć u učenju i svladavanju školskoga gradiva
Stotine pomno i stručno odabranih internetskih poveznica vode Vas do najboljih internetskih stranica o svakoj temi