Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ljubav više nije previše

Adrian Predrag Kezele, Autor

Ljubav više nije previše

Autor: Adrian Predrag Kezele

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x16

Izdavač: Hrvatski izdavač

ZG

Godina: 2010.

Stranica: 283

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 119,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Da li je to što živimo u svom životu doista ljubav ili se radi o nečem drugom što je, nekom nesretnom zabunom, dobilo njezino ime?
Da li doista volimo? Da li smo upoznali istinsku ljubav ili smo negdje putem zamijenili prozračna anđelova krila za zahrđali željezni lanac?

Ova knjiga oslanja se na desetak tisuća osobnih savjetovanja provedenih tijekom više od dvadeset godina rada. Najčešća tema i najveći problem: ljubavni odnosi!

Knjiga “Ljubav, više nije previše” ukazuje na činjenicu da većina ljudi u javnosti održava sliku jednoljublja, dok su po prirodi zapravo višeljubni. Mnogi od njih u tajnosti – najčešće varajući svoje najdraže – ljube više od jedne osobe istodobno, bilo da se radi o osjećajima ili o seksualnosti.

I dok upravo emocionalni problemi postaju uzrokom mnogih bolesti danas, mi i dalje živimo u odnosima koji su prepuni laži, patnje, licemjerja. Nije li došlo vrijeme za istinu o ljubavi?

Knjiga “Ljubav – više nije previše” progovara o novim mogućnostima koje su pred nama te o pravu svakog od nas da te mogućnosti istražuje. No istodobno, to je i knjiga koja će vam pružiti duboke uvide u to što je zapravo ljubav. Naučit ćete kakve ljubavi nastaju na osnovi “šest tjelesnih omotača” te saznati kako i zašto nas privlače različiti ljudi? Što se događa kad se zaljubimo, a što kad “samo” provedemo noć u neobveznom seksu?