Prodaja udžbenikaProdaja udžbenika

Ako želite kupiti udžbenike od Ezop antikvarijata, kliknite na meni s lijeve strane, gdje su nam udžbenici posloženi po razredima i abecedno, ili ih sve možete pregledati OVDJE.

Da biste brže došli do udžbenika koji trebate, tj. do slova kojim započinje njegov naziv, možete se poslužiti abecednom trakom. Pokraj naziva svakog udžbenika stoji opis stanja i cijena. Katkad neki udžbenik imamo u različitim stanjima, pa tako i različite cijene, pa možete izabrati što vam odgovara.


Molimo vas da se za naručivanje udžbenika služite našom stranicom, tj. da nam ne šaljete fotografije ili vlastite popise. Na taj će način vaša narudžba biti prije obrađena, a i manja je mogućnost pogreške. Osim toga tako je popis udžbenika na stranici više u skladu sa stvarnim stanjem.

Također vam predlažemo da kao način plaćanja birate plaćanje pouzećem jer ne trebamo čekati neko vrijeme da uplata na račun bude vidljiva, nego vam naručeno možemo poslati čim skupimo tražene udžbenike.


Ne zaboravite da nam možete ponuditi i svoje rabljene udžbenike koji vam više ne trebaju. Na taj način možete smanjiti troškove za udžbenike koje kupujete od nas.

Otkup udžbenike i prodaja


 

PRODAJA UDŽBENIKA VIDEO>