Nova web-stranica koju sad predstavljamo nije potpuno završena. Ovdje ćemo vas uputiti na ono što je do sad napravljno i dio koji je u planu. Teme su složene abecednim redom.

vidi važno 100% otkup – u planu izrade


Radi se o popisu knjiga ili glazbe za kojima postoji potražnja, pa ih sigurno otkupljujemo. Navedene su i cijene koje nudimo za za otkup. Ako imate što s toga popisa i želite to prodati, javite nam se. 100% otkup se generira iz pregleda naših knjiga koje smo imali u ponudi i vi se kao registrirani korisnik predbilježite za njih. Vaša predbilježba se evidentira i pokazuje na listi koju otkupljujemo u kartici AKCIJE.

vidi važnoAntikvarne knjige


Sve su knjige raspoređene po područjima prema svome sadržaju. Iznimka su antikvarne knjige, gdje su sortirane knjige starije od 100. godina , dakle trenutačno su to knjige tiskane 1920. godine ili prije.


vidi važnoBlog

Novosti iz antikvarijata Ezop. Na blogu će biti teme: književnosti, poslovanje Ezop antikavarijata i novosti vezane uz naše filmove.


vidi važnoFotografije


Sada ćete moći vidjeti je li slika proizvoda na našoj stranici simbolična ili se radi o skeniranoj slici baš te knjige, CD-a ili ploče koje prodajemo. Također, u opisu knjiga će se nalaziti više slika traženog proizvoda.


vidi važnoKnjige po 2, 5 i 9 kuna- u planu izrade

Osim u svojim kategorijama prema sadržaju, knjige po 2,5 i 9 kn se nalaze i u zasebnoj kategoriji po svojoj cijeni. To je filter po cijeni koji prikazuje sve što imamo u tom cijenovnom razredu.

vidi važnoKondicija

Ocjena kvalitete i očuvanosti ploča i razglednica od 10 do 0 – opširnije na linku o kondicijama ploča i razglednica.

vidi važnoLista otkupa-  u planu izrade


Radi se o popisu knjiga ili glazbe koje tražimo uz iznos po kojem smo ih spremni otkupili. Lista se generira iz naših artikala koji smo imali u ponudi (a trenutno nisu dostupni), tako ukoliko ste prijavljeni, možete traženi proizvod staviti na listu da vas obavijestimo kad nam se ponovno pojavi.

vidi važnoLista želja

Ukoliko vas zanima još nešto s naše stranice, a ne namjeravate to odmah kupiti, možete si napraviti listu želja, kako ne biste morali ponovno pretraživati našu stranicu.

vidi važnoNovoupisano


Posljednji proizvodi upisani u zadnjih 15 dana. Na početnoj stranici www.ezop-antikvarijat.hr je sve što je upisano iz svih kategorije. Ukoliko uđete u kategoriju npr. knjige tad će biti filtrirane samo knjige.

vidi važnoNovotiskane knjige


U antikvarijatu se ne nalaze samo stare knjige. Često u svojoj ponudi imamo i potpuno nove knjige – iznad njih stoji “novo“. U posebnoj rubrici “novotiskano”  su knjige izdane u posljednje dvije godine.

vidi važnoOglasi


Također, ako vas zanima nešto što trenutačno nemamo u ponudi, preporučujemo da se sami oglasite na našoj web-stranici u rubrici “oglas“, a mi ćemo vas obavijestiti kad nam se pojavi traženi naslov. Pogledajte i kako se formira lista otkupa iz onoga što smo imali u ponudi.

vidi važnoOtkup udžbenika


Ako nam želite prodati svoje udžbenike koje više ne trebate, napravite “ponudu” na našoj stranici, gdje imate i cijene po kojima otkupljujemo pojedine udžbenike. Tako u svakom trenutku znate koliko vaš udžbenik vrijedi i koliko možete za njega dobiti novaca. Kao i kad naručujete pronađete na popisu i stavite u košaricu za otkup. Ukoliko udžbenika nemamo na popisu a Vi nam ga želite ponuditi, to znači ili da ga imamo dovoljno i ne otkupljujemo ili nije važeći.

 


vidi važnoRegistracija

U slučaju registracije sustav će zapamtiti vaše podatke, osim toga moći ćete pristupiti nekim dijelovima weba do kojeg mogu doći samo registrirani korisnici kao što su oglasi ili liste želja, u budućnosti newslleter, bodovi podrške itd.


vidi važnoSniženja


Cijene koje smo spuštali u posljednjih mjesec dana vidljive su u kategoriji ili na linku “sniženja”.

vidi važnoStanje kvalitete za knjige i udžbenike:

Unjeli smo u web četiri vrste artikla ovisno o njihovoj očuvanosti i to su :

  • “novo” znači neupotrebljavano, bez tragova korištenja, često zapakirano;Lošija kvaliteta artiklarabljeni artikalNovi nekorišteni artikaloštećeni artikal
  • rabljeno nema oznake, a podrazumjeva sve proizvode koje smo mi otkupili;
  • “loše” znači da je nešto u lošijem stanju od onoga koje bi se uobičajeno smatralo za nešto što je rabljeno;
  • oštećeno- stupan niže od lošijeg uz znatno sniženje cijene.

Za sve informacije o stanju pojednog proizvoda uvijek nas možete kontaktirati gdje ćemo vas detaljno uputiti o stanju traženog proizvoda.

vidi važnoPonuda dana


Svaki dan je jedan proizvod u ponudi dana unutar kategorija knjige ili glazba.