Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Veličanstveni Saturn

Adrian Predrag Kezele, Autor

Veličanstveni Saturn

Autor: Adrian Predrag Kezele

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 19x13

Izdavač: Dvostruka Duga

Godina: 2001.

Stranica: 139

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 39,00 kn

Opis:

Vođen igrom sudbine i intervencijom Ganeša, božanskog bića s glavom slona, kralj Vikarama prihvaća se nemogućeg pothvata da prosudi koja je od uzvišenih planeta najmoćnija i najvažnija. Na sudbonosnom “suđenju”, Vikarama neoprezno izgovara riječi optužbe protiv Sanija – predstavnika planete Saturna.
U viziji koja slijedi Vikarami se prikazuje sam božanski Sani i obećava mu poduku kakvu nikad neće zaboraviti. Očajni Vikarama isprva pokusava izbjeći karmi, ali bezuspješno. Slijedi sedam i pol godina tuge (sade sati) tijekom kojih Vikarama gubi kraljevstvo, bogatstvo, čast i ugled, a zatim i ruke i noge. Iako potpuno uništen, Vikarama pokazuje značajke mudraca zbog kojih ga na kraju ponovo posjećuje Sani i pruža mu još jednu priliku.
Sani Mahatmja (prica o veličanstvenom Saturnu) otvorit će za vas vrata novog razumijevanja karme i njenih posljedica; uzroka patnje i puta prema istinskoj životnoj mudrosti. Sani Mahatmja više je od priče: to je mit sa snagom duhovne terapije.
Čitanjem, razmišljanjem o njoj i njenim širenjem sudjelujete u posebnoj jagji – duhovnoj “žrtvi” – čiji je cilj razumijevanje zakona karme i preusmjeravanje njenih posljedica.