Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Ahern Cecelia

Nesavršeni

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 23x15

Izdavač: Profil

profilPlanetopija

Godina: 2016.

Stranica: 302

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 10,90 €
(~82,13 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Omiljena autorica ljubavnih romana vješto se uhvatila ukoštac s novim žanrom i napisala sjajan distopijski roman za mlade, prepun akcije, adrenalina i brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom

Celestine, junakinja Nesavršenih, živi savršenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo. Nemoguće je naslutiti da bi ikada mogla prekršiti pravila društva u kojem živi. No našla se u situaciji u kojoj je učinila upravo to, donijela je odluku koja će imati posljedice za njezin cijeli život. Zauzela je stav, ali prekršila je pravilo. Mogla bi biti zatočena. Mogao bi joj se utisnuti žig. Mogla bi biti proglašena nesavršenom.

U ovom sjajnom distopijskom romanu za mlade, prepunom akcije, adrenalina, brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom, Cecelia Ahern izuzetno se vješto uhvatila ukoštac s novim žanrom, no i u njemu prenosi poruku i inspirira na svoj dobro poznat način. Što reći, Cecelia je napisala još jedan hit koji je munjevito osvojio svijet, a već su otkupljena i prava za filmsku ekranizaciju. Warner Bros i ekipa koja je stajala iza P. S. Volim te, napravit će film i prema ovome romanu.