Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

Novi nastavak jedne od najpopularnijih domaćih kuharica otkriva zašto luk nije uvijek „samo“ luk, a piletina „samo“ piletina. Bez obzira koliko ste dobar kuhar i koliko ste tehnički potkovani, fantastično jelo jednostavno ne možete napraviti bez dobrih sastojaka.

One uobičajene, svakodnevne namirnice vrlo često uzimamo zdravo za gotovo, a baš se u njima krije tajna vrhunske kuhinje – sukus je gastro-filozofije Ane Ugarković.

I novi nastavak njezine popularne knjige «Danas kuham» slijedi formulu koja je oduševila čitatelje: nudi pregršt praktičnih savjeta i otkriva tajne koje će preporoditi vašu kuhinju. Kako prepoznati zrelu i svježu namirnicu, gdje je i kada kupiti te kako pripremiti… samo su neki od odgovora koje nudi vodeći vas do najvažnijeg: kako kuhati maštovito i s ljubavlju.