Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kuharica south beach dijete

Arthur Agatston

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x21

Izdavač: profil

profil

Godina: 2005.

Stranica: 344

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 140,00 kn

Cijena: 49,00 kn

Opis:

Više od 200 recepata najprodavanije svjetske dijete.

Nakon prošlogodišnje uspješnice, knjige “South Beach dijeta” dr. Arthura Agatstona sada Vam je upravo na raspolaganju njezin nastavak “Kuharica South Beach dijete”, koja će vam pomoći u pripremi hrane po načelima South Beach dijete.

U više od dvije stotine recepata dobit ćete ideje za pripremu hrane po pravilima South Beach dijete, najprodavanije svjetske dijete. Lako ih je pripremiti, možete koristiti namirnice koje volite (osim u prva dva tjedna strože dijete), hranit ćete se dijetalno u svakom obroku, uživat ćete u hrani i nekim novim kombinacijama koje vam kuharica nudi.

Poznati svjetski restorani i njihvi slavni kuhari priložili su svoje zadivljujuće recepte koji su pripravljeni po pravilima South Beach dijete. U kuharici se nalaze recepti za doručak (nekoliko sjajnih recepata za muffine koje svi obožavaju) za međuobroke, juhe, glavna jela, deserte; možete se hraniti mesom, ribom ili biti vegetarijanac, u kuharici South Beach dijete naći ćete recepte za pripremu zdrave, ukusne i dijetalne hrane.
Na početku knjige nalazi se podsjetnik o pravilima dijete i razgovor s autorom u kojem on odgovara na neka najčešća pitanja.