Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige


A1 Echo Four-Two 2:43
A2 Just A Feeling 3:13
A3 El Pussycat 2:30
A4 Doris 2:48
A5 Spy I 4:05
A6 Tequila 2:12
B1 Lorraine 3:15
B2 Echo Gone Wrong 4:21
B3 Suicide 3:04
B4 The Undersea Adventures Of Ivor The Engine 2:25
B5 Back In 60 2:34
B6 Just Pretendin 3:05

Producer – Roger Lomas

Label Note :
Manufactured By Beograd Disk
Under Licence Authorization From MCA Records Inc.