Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Behrendt Greg, Tuccillo Liz, Autor

Njemu baš i nije stalo

Autor: Behrendt Greg, Tuccillo Liz

Njemu baš i nije stalo

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2006.

Stranica: 159

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 3,90 €
(~29,38 kn)

Opis:

”Njemu baš i nije stalo” provokativna je i iznimno zabavna knjiga autora Grega Behrendta i Liz Tuccillo, poznatih američkih scenarista i dvojca koji je sudjelovao u stvaranju scenarija popularne serije Seks i grad.
Liz i Greg podučavaju sve te žene kako mogu zaključiti da određenom muškarcu jednostavno nije dovoljno stalo do njih i prestanu gubiti vrijeme na traženje opravdanja za nezadovoljavajući odnos u kojem se nalaze.

Jezično razigran i neobično duhovit, ovaj takozvani priručnik objašnjava tipične obrasce muškog ponašanja i načine ženskog reagiranja na iste, suptilno ironizirajući ženske priručnike koji savjetuju kako pronaći i zadržati ljubav svog života. Autori poručuju: Zaboravite sve knjige o samopomoći. Rješenje je jednostavno i jednoznačno. Ako je muškarac uistinu zainteresiran za vas, naći će vremena da vam se posveti i usreći vas pa makar sutradan preuzimao dužnost predsjednika SAD-a. U protivnom, prihvatite mogućnost da njemu baš i nije stalo do vas i krenite dalje sa svojim životom.