Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Besson Luc, Autor

Arthur i Minimejci

Autor: Besson Luc

Arthur i Minimejci

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 22x16

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2008.

Stranica: 193

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 89,00 kn

Cijena: 49,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Arthur ima deset godina i muči ga jako puno briga, a pomoći niotkuda. Na svoje roditelje ne može se previše osloniti jer su prezaposleni pa su ga poslali da živi s bakom i ne upliću se previše u njihov život. Baka je jako draga i simpatična, njezina stara kuća prepuna je iznenađenja i očaravajućih suvenira, ali ona ima svojih briga i ne može prestati misliti na djeda koji je prije četiri godine nestao pod tajanstvenim okolnostima. Arthuru preostaje njegov jedini prijatelj, pas Alfred, no nažalost on nije na visini zadatka.
A crni oblak u vidu staroga, neplaćenog duga sve se jače nadvija nad Arthurovo djetinjstvo i ugrožava sigurnost njegova novog doma. I kada se čini da nema načina da spasi bakinu kuću, u djedovoj biblioteci ukazat će se tračak nade: stara, prašna knjiga koja govori o narodu Minimejaca i o velikom blagu koje je skriveno u njihovoj zemlji.
No gdje žive Minimejci? Jesu li dobri ili zli? I najvažnije, kako ih pronaći? Teško breme za krhka ramena desetogodišnjaka, ali Arthur jednostavno nema drugog izbora. Želi li spasiti bakinu kuću morat će se upustiti u opasnu avanturu i krenuti u potragu.