Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Bob Dylan

Slow Train Coming

Bob Dylan

Slow Train Coming

Država: Nizozemska

Godina: 1980.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: CBS 86095

Stanje omota: 9

Stanje medija: 9

Cijena: 19,90 €
(~149,94 kn)


A1 Gotta Serve Somebody 5:23
A2 Precious Angel 6:30
A3 I Believe In You 5:08
A4 Slow Train 5:57
B1 Gonna Change My Way Of Thinking 5:27
B2 Do Right To Me Baby (Do Unto Others) 3:52
B3 When You Gonna Wake Up 5:28
B4 Man Give Names To All The Animals 4:25
B5 When He Returns 4:29

Companies etc
Pressed By – Jugoton – ULS 644

Arranged By – Harrison Calloway
Artwork By [Cover Illustrations] – Catherine Kanner
Artwork By [Visual Coordination] – Tony Lane A.D
Backing Vocals – Carolyn Dennis, Helena Springs, Regina Havis
Bass – Tim Drummond
Design – Wm. Stetz
Drums – Pick Withers
Engineer – Gregg Hamm
Engineer [Assistant] – David Yates
Guitar – Bob Dylan, Mark Knopfler
Horns – Muscle Shoals Horns
Keyboards – Barry Beckett
Mastered By – Bobby Hata
Mastered By [Supervision] – Paul Wexler
Percussion – Barry Beckett, Mickey Buckins
Photography [Back Cover] – Nick Saxton U.S.P.
Photography [Sleeve] – Morgan Renard
Producer – Barry Beckett, Jerry Wexler
Written-By – Bob Dylan