Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Novi svetski poredak

Od Vavilona do duboke države

Bojan Timotijević, Autor

Novi svetski poredak

Od Vavilona do duboke države

Autor: Bojan Timotijević

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: Srpski izdavač

Godina: 2023.

Stranica: 199

Jezik: Srpski

Rabljeno stanje

Cijena: 14,90 €
(~112,26 kn)

Opis:

„Novi Svetski Poredak“, autor Bojan Timotijević, je duboka analiza koncepta koji je dugo intrigirao i izazivao kontroverze u svijetu – koncepta svjetske vlade ili globalnog poretka. Knjiga se bavi različitim aspektima i povjesnim korelacijama ovog koncepta.

Timotijević počinje razmatranjem povjesnog konteksta, od Babilona do Francuske revolucije, kako bi postavio osnove za razumijevanje ideje Novog Svjetskog Poretka. On analizira kako je ovaj koncept evoluirao tijekom vijekova i kako je stvoren određeni okvir za globalnu vladavinu.

Autor također istražuje ulogu tajnih društava i organizacija u promociji ovog koncepta, uključujući Bavarske Iluminatse i druge. Također se bavi temom Duboke Države i kako se agenda Novog Svjetskog Poretka postupno razotkriva javnosti.

„Novi Svetski Poredak“ pruža čitateljima duboku analizu i razmatranje ovog kontroverznog koncepta, istražujući njegove korelate u povijesti i suvremenom društvu. Knjiga poziva na kritičko razmišljanje i razumijevanje dinamike globalne politike i moći