Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

U2 o U2

Autor: Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen Jr.

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 34x27

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2006.

Stranica: 346

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 299,00 kn

Cijena: 139,00 kn

Opis:

Danas mi je nemoguće zamisliti život izvan glazbe, ali iskreno ne znam bih li ikad postao profesionalni glazbenik da me U2 nije uvjerio da to mogu.

Zajedno smo otkad smo odrasli, što pokazuje nevjerojatnu predanost i drugarstvo između četvorice ljudi koji su 1975. odlučili osnovati grupu. Sve ono zbog čega smo se tada radovali još postoji. I danas izvrsno radimo zajedno, smišljamo nove ideje i sviramo emotivne, uzbudljive, duhovne koncerte, na kojima osjećam da se može dogoditi bilo što.
U nekom smislu, U2 je vrlo neprilagođena grupa. Postali smo takvima zato što nismo bili pretjerano sposobni kao glazbenici. Nismo znali svirati tuđe pjesme, pa smo morali napisati svoje. Ta glazbena neprilagođenost može nas zaskočiti i danas. Ponekad, dok se spremamo za putovanje, ponovo slušam naše stare stvari i zbunjeno se pitam: “Kako sam to odsvirao? Ovo je čudno, odakle mi to?” Ali nekako smo uspjeli od slabosti napraviti prednosti. Iako nismo glazbeno najsposobnija grupa u povijesti rock ‘n’ rolla, mislim da smo vrlo originalni.