Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Borjlind Cilla i Rolf

Crna zora

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2019.

Stranica: 419

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 2,90 €
(~21,85 kn)

Opis:

U Arildu je ubijena trogodišnja Emelie, posvojena iz Gane. Javnost je zaprepaštena i uzbunjena. Nedugo nakon toga u Värmdöu je – na isti način – ubijen sedmogodišnji Aram, čija je majka podrijetlom iz Irana. O brutalnim ubojstvima saznaje i viša inspektorica Državne kriminalističke
policije, Mette Olsäter. Olivia Röning, koju Mette iznimno cijeni, nedavno se vratila u policijsku službu i odmah biva uključena u istragu. Tom Stilton, bivši istražitelj, igrom slučaja isto počinje istraživati pozadinu ubojstava jer je nedavno dobio knjigu od svojega prijatelja Ronnyja, vlasnika antikvarijata, prepunu isječaka iz novina vezanih za ubojstvo Jill Engberg, trudne 23-godišnje tamnopute prostitutke brutalno ubijene u hotelu; slučaja koji je bio istraživao upravo Stilton, ali i bio iznenada maknut s njega.

Je li moguće da su ta tri ubojstva povezana? Koliko ubojica može ići daleko? Je li riječ o serijskom ubojici koji hara Švedskom?

Cilla i Rölf Börjlind ponovno su uspjeli napisati triler koji se teško ispušta iz ruku i time pokazali da su neprikosnoveni majstori toga žanra.