Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Računaj na mene

Bucay Jorge, Autor

Računaj na mene

Autor: Bucay Jorge

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: Fraktura

Godina: 2011.

Stranica: 303

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 139,00 €

Cijena: 9,90 €

Opis:

Demián, junak knjige „Ispričat ću ti priču“, petnaestak godina nakon što je pohodio psihoterapeuta Jorgea, koji mu je pomogao da prebrodi svoje probleme, nalazi se pred novim životnim raskršćem. Njegov brak nije uspio, a ni druge stvari u životu ne idu mu kako je planirao… Nema mu druge nego da se obrati svom prijatelju Jorgeu, koji mu je rekao da uvijek može računati na njega.

U novim životnim okolnostima, pred novim problemima, Demián ne zna kako postupati, a Jorge mu pomaže da spozna sebe, da vidi druge novim očima, da kroz niz priča dođe do istinskog ja te da shvati kako može računati na obitelj, prijatelje i novu ljubav.

Demiánova priča ujedno je i priča većine suvremenih ljudi, ona govori o svima kojima se njihova situacija čini bezizlaznom i o tome kako da pronađu put – jer, kako autor na jednome mjestu kaže, treba shvatiti da postoji mogućnost “da cilj ne bude krajnji domet. Mogućnost da put kao takav bude krajnji domet hodanja. Ideja da prolaziš neki put, a da ne proživljavaš svaki korak kao ispit.”

Jorge Bucay u knjizi „Računaj na mene“ iznova se pokazuje kao jedan od najvećih i najboljih psihoterapeuta današnjice. On zna kako pričati priče, kako s puno humora i jednostavnosti doći do srca problema i kako svatko sam mora pronaći rješenje za svoju situaciju. Pritom je čar pripovijedanja priča, kojih je prepuna i ova knjiga, magija koja nas vodi te nam pokazuje da i u naizgled najtežim situacijama ima rješenja i nade za novi početak.

***

Psihoterapeut i pisac Jorge Bucay rođen je 1949. u Buenos Airesu. Živi između Argentine, Španjolske i Meksika. Širom svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija te slavan kao uspješan pisac. Objavio je dvanaest uspješnica, među kojima se ističu „Ispričat ću ti priču“ i „Voljeti se otvorenih očiju“ te „Pisma Claudiji“, „Priče za Demiána“, „Kočijaš“, „Igre priča“ i „Računaj na mene“, koje su prodane u milijunima primjeraka i prevedene na dvadesetak jezika. Zbirka priča „Ispričat ću ti priču“ i roman „Voljeti se otvorenih očiju“ postigli su izniman uspjeh i u Hrvatskoj.