Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Bujold Lois McMaster, Autor

Braća po oružju – Pustolovine Milesa Vorkosigana

Autor: Bujold Lois McMaster

Braća po oružju – Pustolovine Milesa Vorkosigana

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 1999.

Stranica: 343

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 16,90 €

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Naslov na stražnjem dijelu hrbata ima malu masnu mrlju. Ostalo je uredno.

Čekajući da mu iz Carske riznice stigne honorar za opasnu operaciju spašavanja ratnih zarobljenika na Dagooli, admiral Miles Naismith, zapovjednik čuvenih dendariijskih plaćenika, morat će vrijeme svog zasluženog odmora na Zemlji provesti krajnje neugodno – kao poručnik Miles Vorkosigan, posilni vojnog atašea u barrayarskoj ambasadi. Dok se tjedni uzaludnog čekanja razvlače u dosadnoj rutini uredskih poslova, Milesova oštećena flota čeka popravke, za koje nema novca, i skuplja pristanišne pristojbe u orbiti. Dijeleći očaj sa svojim bratićem Ivanom, Miles će uploviti u more kriza.
Uz već poslovičnu financijsku krizu (lova nikako ne stiže) nastupit će i duboka emocionalna kriza (ljubav, ah, ljubav), koju će uskoro slijediti i panična kriza povjerenja (kome vjerovati nakon dva-tri pokušaja atentata), da bi sve kulminiralo manijakalnom krizom identiteta (koga zapravo atentatori žele ubiti: admirala Naismitha ili poručnika Vorkosigana).
No istinske komplikacije nastaju kada Miles počne slijediti tragove zavjere.
Braća po oružju četvrti je roman Lois McMaster Bujold koji Algoritam objavljuje u najuspješnijoj SF seriji svih vremena “Pustolovine Milesa Vorkosigana”, u prijevodu Milene Benini i s ilustracijom Esada T. Ribića.