Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Bujold Lois McMaster, Autor

Granice vječnosti – Pustolovine Milesa Vorkosigana

Autor: Bujold Lois McMaster

Granice vječnosti – Pustolovine Milesa Vorkosigana

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2000.

Stranica: 315

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 19,90 €

Opis:

U tri novele koje opisuju ključne događaje iz rane faze pustolovina Milesa Vorkosigana, mladi Miles morat će se prvo suočiti s predrasudama brđana koji obitavaju u zabiti okruga Vorkosigan. Jednog dana Miles će biti njihov nominalni vladar – Vor, ali sada za njih je samo degenerični mutant. Kako riješiti tajnu čedomorstva i istovremeno promijeniti predrasude svojih podanika? Ova novela dobitnik je Huga, Nebule i Locusa.
U drugoj avanturi Miles će dobiti nalog da iz dobro čuvanog laboratorija na Jacksonovu Skrovištu izvuče vrhunskog znanstvenika. U toj naizgled jednostavnoj operaciji za Slobodne dendariijske plaćenike Miles će na vlastitoj koži osjetiti kako ni jedan ratni plan ne može izdržati dulje od prvog susreta s neprijateljem. Admiral Naismith naći će se oči u oči sa svojim najlukavijim protivnikom.
U trećoj noveli Slobodni dendariijski plaćenici dobit će naizgled nemogući zadatak. Kako iz logora za ratne zarobljenike na Dagooli IV osloboditi deset tisuća zatočenika? Vojni genij admirala Naismitha bit će stavljen na ozbiljnu kušnju. Direktan napad ne dolazi u obzir. Miles će se odlučiti za proboj iznutra.
Zbirka novela Granice vječnosti, u prijevodu Mihaele Velina, Martine Gračanin i Vide Lapaine s ilustracijom Esada T. Ribića sedma je knjiga u seriji Avanture Milesa Vorkosigana u nakladi “Algoritma”.