Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Calbraith Robert

Dudov svilac

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Stranica: 538

Jezik: Hrvatski


Cijena: 49,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Knjige Književnost Kriminalistički romani
O KNJIZIRECENZIJE I INTERVJUI
Dudov svilac drugi je u nizu uspješnih romana u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott. Ovaj napeti kriminalistički roman napisala je slavna J.K. Rowling pod pseudonimom Robert Galbraith.

Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i prije činio – i želi da ga Strike pronađe i dovede kući. Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli.

Romanopisac je upravo dovršio rukopis s otrovnim opisima gotovo svih svojih poznanika. Bude li roman objavljen, neki će životi biti uništeni. Zato je puno ljudi koji bi ga možda željeli ušutkati. Kad Quinea pronađe okrutno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike će se morati utrkivati s vremenom ne bi li shvatio motiv nemilosrdnog ubojice. Ubojice na kakvog dotad nikad nije naišao. Roman Dudov svilac čita se u jednom dahu.

„Zabavan roman u kojem najzanimljiviji likovi nisu ni ubojica ni žrtva, nego detektivi kojima je zadatak riješiti zločin.“ – New York Times

„Priča o zlobi i ubojstvu koju nećete moći pustiti iz ruke. Ovaj gotovo bahato napet krimić neodoljivo je štivo.“ – Sunday Times

Robert Galbraith pseudonim je književnice J.K. Rowling, autorice serije naslova o Harryju Potteru i romana Karijera zla i Zov kukavice.