Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Alergije prikrivena bolest

Carolee Bateson Koch, Autor

Alergije prikrivena bolest

Autor: Carolee Bateson Koch

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

ZG

Godina: 2007.

Stranica: 270

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Sve je više ljudi koji pate od alergija i koji traže informacije i načine kako si pomoći, a ova knjiga odgovor je na tu potrebu. O alergijama se premalo zna i katkad ih je teško prepoznati jer se kriju iza niza najrazličitijih simptoma, a ako ih ne liječimo, mogu izazvati teške degenerativne bolesti. Ovaj priručnik na razumljiv način govori o tome što je alergija i kako djeluje na tijelo, kako se nositi s njima, nadzirati ih, a nudi i razuman, znanstveno utemeljen savjet i jasnu metodu za svladavanje tegoba.
Autorica objašnjava zašto su alergije sve češća pojava, na koji su način povezane s čimbenicima iz okoliša, aditivima u hrani, prehranom, probavnom kemijom tijela, kvascima, plijesnima, parazitima i dječjim bolestima – i zašto su enzimi presudni za izlječenje.
Prihvatite li program izlječenja opisan u ovoj knjizi, nećete se morati odreći svog kućnog ljubimca, primati injekcije protiv alergija, ni do kraja života kuhati jela koja ne sadržavaju alergogene namirnice, nego ćete se oporaviti, razumjeti procese u svom tijelu i uživati u životu bez alergija.
Dr. Carolee Bateson-Koch je nutricionistica i kiropraktičarka, doktorica naturopatije iz Kanade. Održava predavanja diljem svijeta i nastupila je u brojnim radijskim i televizijskim emisijama. Autorica je mnogih članaka o zdravlju i surađivala je na Enciklopediji prirodnog liječenja (Enyclopedia of Natural Healing).