Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pravila ljubavi

Kako ostvariti vezu iz snova

Chris Prentiss, Autor

Pravila ljubavi

Kako ostvariti vezu iz snova

Autor: Chris Prentiss

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2013.

Stranica: 230

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 119,00 € (~15,79 €)

Cijena: 8,90 €
(~67,06 kn)

Opis:

Pravila se obično ne povezuju s nečim tako delikatnim kao što je ljubav. Uspješan ljubavni odnos nije rezultat puke sreće. Naprotiv, za ostvarenje dugotrajnog i trajno ispunjavajućega partnerstva, potrebno je mnogo truda, ali i poznavanje jasnih zakonitosti ljubavnih odnosa.

Autor »Pravila ljubavi«, Chris Prentiss, otkriva nam o kojim

je zakonitostima riječ te nas upoznaje sa 14 mudrih, praktičnih i moćnih pravila koje je potrebno slijediti želimo li stvoriti ljubavni odnos iz najljepših snova. Riječ je o tisućljetnim, drevnim načelima koja su oduševila čitatelje svojom praktičnošću i učinkovitošću. Knjiga sadrži primijenjive alate putem kojih možemo otvoriti vrata privlačnosti, iscijeliti traume i bolna sjećanja iz prošlosti te stvoriti postojano prijateljstvo s partnerom koje će izdržati najveće kušnje i izazove suvremenoga života.

U »Pravilima ljubavi« naučit ćete koja je istinska svrha ljubavne veze, zašto nas privlače određeni tipovi ljudi, koliko je u partnerstvu važno ono što mislimo o sebi i drugima… Doznat ćete načine na koje je moguće prekinuti problematičan ljubavni odnos. Konačno, otkrit ćete kako iskusiti istinsku ljubav i stvoriti trajan odnos s partnerom – ispunjen međusobnim poštovanjem te svim onime što vaš život pretvara u radost, a vašu sreću čini neizmjernom.