Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Rođeni za uspjeh

Kako osloboditi svoj neograničeni potencijal

Colin Turner, Autor

Rođeni za uspjeh

Kako osloboditi svoj neograničeni potencijal

Autor: Colin Turner

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 1997.

Stranica: 199

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

Jeste li znali da ste i vi, baš kao i svi ljudi, rođeni s jedinstvenom i neograničenom mogućnošću za uspjeh? Znate li da posjedujete nadarenost i sposobnost za njezino ostvarenje? Nezadovoljni ste što u životu ne postižete ono za što ste sposobni, a uvjereni ste da, ipak, mora postojati nešto više.

Mnogi ljudi u nas nerado uče o tome kako osloboditi svoj neograničeni potencijal. Upoznati sebe, vjerovati u sebe, postaviti sebi ciljeve, ovladati svojini životom i nastojati živjeti svrhovito nekako im se čini odveć “američki”. To je velika šteta.

Knjiga «Rođeni za uspjeh» pokazat će vam: kako shvatiti, prihvatiti i biti ono za što doista jest; kako postići da univerzalni zakoni rade za vas, a ne protiv vas; kako iskoristiti i razvijati svoju intuiciju kako naći pravi cilj; kako i nevolje okrenuti u svoju korist. Knjiga «Rođeni za uspjeh» odigrat će usto važnu ulogu i kao vodič za poboljšanje kakvoće našega životnog standarda.

«Rođeni za uspjeh» jedan je od najpopularnijih priručnika s područja uspjeha, a ovo je njegovo četvrto izdanje na hrvatskom jeziku.