Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako dijete govori

Autor: Danica Andrešić I Suradnici

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2010.

Stranica: 79

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 6,90 €
(~51,99 kn)

Opis:

Ovaj priručnik nastao je kao plod dugogodišnjeg rada i iskustva koje je grupa logopeda stjecala kroz rad s djecom u vrtićima grada Zagreba. Namijenjen je prvenstveno roditeljima, kako bi im pomogao u odgovorima na pitanja ili nedoumice vezane za jezično-govorni razvoj djeteta te ih usmjerio u daljnjim postupcima.

Autorice: Danica Andrešić, Nada Benc Štuka, Neda Gugo Crevar, Iva Ivanković, Vesna Mance, Iva Mesec, Maja Tambić

Autorice, priznati logopedi s višegodišnjim iskustvom u radu s poremećajima glasa, jezika i govora u predškolskim ustanovama, na iznimno stručan, ali jasan i popularan način upoznaju javnost s osobitostima urednog jezično-govornog razvoja te kako prepoznati moguća odstupanja u predškolskoga djeteta. Autorice, također, primjereno i jasno daju upute roditeljima kako spriječiti eventualne poremećaje te kako postupati u komunikaciji s djetetom u kojeg se određen poremećaj već pojavio.
Priručnik se sastoji od osam poglavlja u kojem svaka autorica – profesor logoped, daje prikaz urednog razvoja i opis parametara na koje treba obratiti pažnju kako bi se odstupanje u razvoju glasa, jezika i govora zapazilo na vrijeme i kako bi dijete pravodobno bilo upućeno na logopedsku terapiju.
prof. dr. sc. Draženka Blaži, logoped
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu