Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Oluja u mozgu

Snaga i svrha tinejdžerskog mozga

Daniel J. Siegel, Autor

Oluja u mozgu

Snaga i svrha tinejdžerskog mozga

Autor: Daniel J. Siegel

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x16

Izdavač: L1

Godina: 2017.

Stranica: 274

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 13,90 €

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Između dvanaeste i dvadeset pete godine života u mozgu se događaju vrlo važne i zahtjevne promjene. Temeljeći se na važnim suvremenim istraživanjima u području interpersonalne neurobiologije, dr. Daniel Siegel pokazuje nam kako najizazovnije razdoblje u razvoju djece pretvoriti u najkorisnije. Osim što razbija uobičajene mitove o adolescenciji – primjerice, mit daje to jednostavno faza "nezrelosti" ispunjena često "ludim" ponašanjem – "Oluja u mozgu" dr. Daniela Siegela pokazuje adolescentima kako poboljšati živote, i kako međuljudske odnose učiniti smislenijima.

"Oluja u mozgu otvara oči i inspirira, ona je divan dar za sve nas – tinejdžere, roditelje tinejdžera i svakoga tko želi imati bogat i ispunjen život na ovome planetu. Daniel Siegel pokazuje nam kako ono što smatramo lošim stranama adolescencije zapravo ima svoju pozitivnu stranu te da iz životnih lekcija koje očekuju tinejdžere možemo i sami mnogo toga naučiti, bez obzira na svoje godine."
Daniel Goleman, autor knjige "Emocionalna inteligencija"

"Ova je knjiga prepuna najsuvremenijih spoznaja, kao i duboke empatije prema tinejdžerima, odraslim osobama u koje će izrasti, i tinejdžerima u svima nama."
Alanis Morisette, glazbenica