Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Čarolija pozitivnog razmišljanja

Zadajte si ambiciozne ciljeve... a onda ih ostvarite!

David Joseph Schwartz, Autor

Čarolija pozitivnog razmišljanja

Zadajte si ambiciozne ciljeve... a onda ih ostvarite!

Autor: David Joseph Schwartz

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2019.

Stranica: 323

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 79,00 kn

Opis:

Milijuni ljudi širom svijeta poboljšali su kvalitetu svojih života zahvaljujući knjizi Čarolija pozitivnog razmišljanja. Dr. David J. Schwartz, jedan od najvećih motivacijskih stručnjaka ikad, pomoći će i vama da budete uspješniji u svom poslu, zarađujete više i – što je najvažnije – budete zadovoljni sobom.

Čarolija pozitivnog razmišljanja donosi pomno osmišljen program i mnoštvo prokušanih praktičnih ideja, tehnika i načela koji će vam omogućiti da iskoristite golemu moć pozitivnog načina razmišljanja i ponašanja koji vode do osobnog i poslovnog uspjeha. Otkrit ćete ne samo što vam je činiti, već ćete jasno uvidjeti kako svako pojedino načelo možete primijeniti na stvarne životne situacije i probleme.

Ova knjiga poučit će vas kako se donose ispravne odluke i izbjegavaju negativne misli te vas potaknuti da si postavite ambiciozne ciljeve kako biste bili uspješni u svim životnim sferama.

Vjerujte u svoj uspjeh i uspjet ćete · Pobijedite strah od neuspjeha · Izgradite samopouzdanje · Razmišljajte ambiciozno · Razmišljajte kreativno · Ideje provodite u djela · O drugim ljudima razmišljajte na ispravan način · Poraz pretvorite u pobjedu · Postavljajte si visoke ciljeve kako biste napredovali · Razmišljajte poput vođe.