Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Dodd Christina, Autor

Vitez za pamćenje

Autor: Dodd Christina

Vitez za pamćenje

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2017.

Stranica: 403

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 79,00 kn

Opis:

VITEZ ZA PAMĆENJE, roman nenadmašne Christine Dodd, duboko će vam se urezati u pamćenje.

Ona ne može riskirati sve…

Nekoć vojvotkinja od Cleerea, gospa Edlyn sada je udovica. Nakon ponižavajućeg skandala, primorana je potražiti utočište u opatiji, gdje koristi svoje vještine travarice kako bi njegovala ranjene vojnike. Kada je prisile da vida rane tajnovita viteza, sa zaprepaštenjem shvaća kako je riječ o Hughu de Florisounu – muškarcu za kojim je godinama žudjela. Međutim, prepuštanje iskušenju koje on predstavlja moglo bi značiti njezinu konačnu propast.

Radi jedne noći strasti…

Glasovit zbog svoje vještine na bojnom polju, ponositi vitez Hugh de Florisoun nikada nije mislio da će doživjeti dan kada će vidjeti prekrasnu i otmjenu gospu Edlyn kako radi kao obična seljanka – i to u samostanu. Njegova čežnja za njome nije oslabjela kako su godine prolazile. No Edlyn prezirno odbija sve njegove pokušaje. Hugh mora pronaći način kako otključati njezino srce. I to prije nego što tajne njihovih prošlosti ugroze bilo kakve izglede za zajedničku budućnost. Vitez za pamćenje uzbudljiv je povijesni ljubavni roman koji će vas osvojiti strastvenim likovima, dinamičnom radnjom i britkim humorom.

Christina Dodd američka je spisateljica poznata po svojim romanima, mahom uspješnicama s ljestvica New York Timesa. S više od 58 napisanih romana koji su prevedeni na više od dvadeset jezika ne prestaje oduševljavati čitatelje diljem svijeta. Romanima poput Jedne čudesne večeri, Oteta nevjesta, Bosonoga princeza te Bio jednom jedan vitez našla je put i do srca hrvatskih čitatelja.