Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Great again (NOVO, ZAPAKIRANO)

Kako podići na noge našu onemoćalu Ameriku

Donald J. Trump, Autor

Great again (NOVO, ZAPAKIRANO)

Kako podići na noge našu onemoćalu Ameriku

Autor: Donald J. Trump

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 22x14

Izdavač: L1

Godina: 2016.

Stranica: 180

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 110,00 kn (~14,60 €)

Cijena: 79,00 kn
(~10,49 €)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

U knjizi novoizabrani američki predsjednik navodi svoju poziciju prema ilegalnim migracijama, govoreći kako velika većina imigranata dolazi u Ameriku kako bi poboljšala svoju budućnost i budućnost svoje djece. D. Trump navodi kako se neće baviti istim onim igricama koje su političari igrali desetljećima – samo pričaju, a ništa ne rade, dok interesne skupine i lobisti diktiraju kakvi zakoni trebaju biti. Odlučio je uzdrmati strukture na obje strane političkog spektra, jer "mene se ne može potkupiti". Želi Ameriku natrag na pozornicu, želi joj vratiti slavu i blagostanje i osigurati da ih saveznici poštuju, a neprijatelji se boje.

Trump priznaje da on daje hiperboličke izjave, jer "ako se bojite nešto izgovoriti, mediji će pisati o vama ili vas moliti da se pojavljujete na njihovim emisijama." On opravdava svoju strategiju tvrdeći da je u cilju uvijek njegov poduzetnički duh jer "Kad ste zadnji put vidjeli reklamu koja visi s pizzerije govoreći: Četvrta najbolja pizza na svijetu?!"

Vrijeme je za djelovanje. Amerikanci su siti uvijek istih političara. U ovoj knjizi D. Trump iznosi obrise svoje vizije kako Americi vratiti njenu izvornu snagu i veličinu, uključujući i sljedeća pitanja:

·kako oporaviti posrnulu ekonomiju;

·kako provesti reformu zdravstva, tako da ona bude djelotvornija i troškovno učinkovitija;

·kako obnoviti vojsku i početi pobjeđivati u ratovima – umjesto da nemoćno gledaju kako njihovi neprijatelji napreduju – uz ispunjavanje obećanja danih velikim veteranima;

·kako osigurati da obrazovni sustav osigura budućoj radnoj snazi pomagala potrebna za uspjeh;

·i kako odmah vratiti radna mjesta u Ameriku i pritisnuti kompanije za proizvodnju robe unutar Amerike.

Ova je knjiga Trumpov nacrt o tome kako vratiti izvornu slavu Americi. To nije teško. Tvrdi kako im jedino treba netko s hrabrošću da kaže ono što se mora reći. Nećemo takve naći danas u Washingtonu. On je pravi čovjek za to i tvrdi kako Američko najslavnije doba tek slijedi. Toliko ima još neiskorištene snage u američkoj zemlji. Tvrdi da su bogati prirodnim izvorima i bogati ljudskom darovitošću. Uživajte u ovoj knjizi – i zajedničkim snagama učinimo Ameriku opet velikom!