Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Great again

Kako podići na noge našu onemoćalu Ameriku

Donald J. Trump, Autor

Great again

Kako podići na noge našu onemoćalu Ameriku

Autor: Donald J. Trump

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Godina: 2016.

Stranica: 180

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 110,00 €

Cijena: 11,90 €

Opis:

U knjizi novoizabrani američki predsjednik navodi svoju poziciju prema ilegalnim migracijama, govoreći kako velika većina imigranata dolazi u Ameriku kako bi poboljšala svoju budućnost i budućnost svoje djece. D. Trump navodi kako se neće baviti istim onim igricama koje su političari igrali desetljećima – samo pričaju, a ništa ne rade, dok interesne skupine i lobisti diktiraju kakvi zakoni trebaju biti. Odlučio je uzdrmati strukture na obje strane političkog spektra, jer “mene se ne može potkupiti”. Želi Ameriku natrag na pozornicu, želi joj vratiti slavu i blagostanje i osigurati da ih saveznici poštuju, a neprijatelji se boje.

Trump priznaje da on daje hiperboličke izjave, jer “ako se bojite nešto izgovoriti, mediji će pisati o vama ili vas moliti da se pojavljujete na njihovim emisijama.” On opravdava svoju strategiju tvrdeći da je u cilju uvijek njegov poduzetnički duh jer “Kad ste zadnji put vidjeli reklamu koja visi s pizzerije govoreći: Četvrta najbolja pizza na svijetu?!”

Vrijeme je za djelovanje. Amerikanci su siti uvijek istih političara. U ovoj knjizi D. Trump iznosi obrise svoje vizije kako Americi vratiti njenu izvornu snagu i veličinu, uključujući i sljedeća pitanja:

·kako oporaviti posrnulu ekonomiju;

·kako provesti reformu zdravstva, tako da ona bude djelotvornija i troškovno učinkovitija;

·kako obnoviti vojsku i početi pobjeđivati u ratovima – umjesto da nemoćno gledaju kako njihovi neprijatelji napreduju – uz ispunjavanje obećanja danih velikim veteranima;

·kako osigurati da obrazovni sustav osigura budućoj radnoj snazi pomagala potrebna za uspjeh;

·i kako odmah vratiti radna mjesta u Ameriku i pritisnuti kompanije za proizvodnju robe unutar Amerike.

Ova je knjiga Trumpov nacrt o tome kako vratiti izvornu slavu Americi. To nije teško. Tvrdi kako im jedino treba netko s hrabrošću da kaže ono što se mora reći. Nećemo takve naći danas u Washingtonu. On je pravi čovjek za to i tvrdi kako Američko najslavnije doba tek slijedi. Toliko ima još neiskorištene snage u američkoj zemlji. Tvrdi da su bogati prirodnim izvorima i bogati ljudskom darovitošću. Uživajte u ovoj knjizi – i zajedničkim snagama učinimo Ameriku opet velikom!