Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pobijedite svoj strah

7 vještina za vaš najbolji pristup pod pritiskom - na poslu, u sportu, na pozornici

dr. Don Greene, Autor

Pobijedite svoj strah

7 vještina za vaš najbolji pristup pod pritiskom - na poslu, u sportu, na pozornici

Autor: dr. Don Greene

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2004.

Stranica: 248

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 10,90 €
(~82,13 kn)

Opis:

Dr. Don Greene, poznati sportski psiholog i »trener za stres« vrhunskih direktora i zabavljača, proveo je nekoliko desetljeća proučavajući strah i njegove učinke na razne vrste nastupa. Radeći godinama, dr. Greene otkrio je da postoje neka zajednička obilježja u odgovorima na situacije pod velikim pritiskom. Ponajprije, osobe s kojima je radio dopuštale su svom strahu da ih nadvlada. Međutim, primjenjujući određene tehnike, dr. Greene vodio ih je tako da prorade svoj strah i nakon toga odrade svoj posao bolje nego ikad.
Knjiga Pobijedite svoj strah počinje Upitnikom samoprocjene, koji će vam omogućiti sagledavanje vaših odgovora na stres: na koji se način nosite s rastresenošću, na koji način na vas utječu nervoza, mentalni sklop, vaš odgovor na strah i vaša sposobnost povratka nakon neuspjeha. Nakon što to dovršite, ova vas knjiga vodi kroz sedam nužnih vještina potrebnih za optimalan nastup.
Svako poglavlje uključuje niz mentalnih i fizičkih vježbi koje će vas voditi u napredak i koje su isprepletene istinitim pričama iz bogate riznice osoba s kojima je dr. Greene radio. Ovaj jednostavan plan u trajanju od dvadeset jednog dana dovest će vas do novih pristupa izazovima, jasnijim mislima te zamahu kreativnosti i kad ste pod pritiskom. Knjiga Pobijedite svoj strah odlično je oruđe kojim ćete pobijediti svoj strah i postići uspjeh u trenutku kad vam je najpotrebniji.

DODATAK : Upitnik samoprocjene i trotjedni plan osobnog rasta i pobjeđivanja straha