Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako primati ljubav

Autor: Harville Hendrix I Helen LaKelly Hunt

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 19x12

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2010.

Stranica: 366

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 12,90 €
(~97,20 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Osjećate se nevoljeno? Mislite da vas partner ne voli dovoljno ili da vas ne voli kako treba? U knjizi KAKO PRIMATI LJUBAV dvojac sačinjen od autora uspješnica i psihoterapeutkinje, Harvillea Hendrixa i Helen LaKelly Hunt, otkriva da se davanje ljubavi može činiti laganim, ali njezino primanje i dopuštanje da vas promijeni nešto je sasvim drugo.

Mnogi među nama s poteškoćom prihvaćaju ljubav za kojom duboko čeznu. Istina je da nas se zapravo doista voli, ali mi to ne vidimo odbacujući komplimente i podižući bedem pravoj intimnosti. Ova se knjiga izrodila iz osobnog iskustva samih autora. Nakon uspješnog rada s tisućama parova, i njihova se veza u jednom trenutku počela raspadati, a terapeuti njihove organizacije istodobno su sve češće surađivali s parovima kojima jednostavno nije bilo pomoći jer bi se iznenada zatekli u blokadi. Harville i Helen tada su otkrili da su partneri skloni odbijati ljubav kad je napokon dobiju.

Knjiga Kako primati ljubav proizlazi iz njihove osobne odiseje, a sami kažu sljedeće: »Uvijek postoji nada u preobrazbu veze dvoje izoliranih pojedinaca u istinsko partnerstvo«. Knjiga se bavi najvećim problemom s kojim se parovi moraju suočiti i pokazuje kako ukloniti prepreke primanju ljubavi i kako za to osposobiti naša srca.