Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Hayes Terry, Autor

Ja sam hodočasnik

Autor: Hayes Terry

Ja sam hodočasnik

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 19x12

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2016.

Stranica: 709

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 80,00 € (~10,62 €)

Cijena: 5,90 €
(~44,45 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Ovo je virtuozan triler koji je poharao svjetske ljestvice najboljih i najprodavanijih knjiga.

Zaboravite na dokaze! Dokazi su samo popis onoga s čime trenutačno raspolažete. A što je s onim što još niste otkrili?

Hodočasnik je pseudonim čovjeka koji ne postoji. Nekoć je vodio tajnu špijunsku jedinicu Američke obavještajne agencije. Prije povlačenja u mirovinu svoja je iskustva pretočio u majstorski priručnik za forenzična i kriminalistička istraživanja. A to će se pokazati kobnim.

Njujorški detektiv Ben Bradley istražuje naizgled savršeno umorstvo mlade djevojke u trošnom hotelu na Manhattanu, koje je počinjeno prema slučajevima opisanima u Hodočasnikovu priručniku. Hodočasnik pristaje sudjelovati u istrazi i pomoći detektivu Bradleyju u potrazi za brutalnim ubojicom, i ne sluteći kamo će ga ta istraga odvesti… Od New Yorka do Bodruma, preko Firenze i Afganistana sve do Saudijske Arabije, Hodočasnik kreće u potragu za teroristom koji je u ime Boga pomno isplanirao zastrašujući zločin nezamislivih posljedica.

Roman Ja sam Hodočasnik dobitnik je nagrade Specsavers National Book Awards za najbolji triler i krimić 2014. godine. Poharao je vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta i odmah su otkupljena prava za snimanje filma.