Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Hill Susan, Autor

žena u crnom

Autor: Hill Susan

žena u crnom

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2012.

Stranica: 213

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 3,90 €

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Odvjetnički pripravnik Arthur Kipps, poslan je na pogreb gospođe Alice Drablow, jedine stanovnice neobične kuće na osami, nesvjestan tragičnih tajni skrivenih iza zatvorenih prozora. Mračna kuća na kraju nasipa ovijena je maglom i tajnama. Strašan osjećaj nelagode koji ga je obuzeo kada je na pogrebu gospođe Drablow opazio tajnovitu, u crno odjevenu mladu ženu, postao je još dublji kada je Arthur shvatio da je njezino lice vrlo neobično.

Tajna će postati još veća kad Arthur uvidi da ni mještani o njoj ne žele govoriti. Njezino neobično lice, tajnovitost i osjećaj jeze koji izaziva, cijelu situaciju čini još čudnovatijom. Arthur će željeti otkriti identitet te žene, a pri tome će razotkriti i njezine namjere.

Od tog trenutka nastaje očajnička utrka s vremenom…

***

Susan Hill suvremena je engleska književnica. Napisala je više od pedeset romana, a predstava nastala prema dramatizaciji ovog romana druga je najizvođenija kazališna predstava u Velikoj Britaniji svih vremena. Prema ovom je romanu snimljen i istoimeni, iznimno uspješan film, u kojemu je glavnu ulogu odigrao Daniel Radcliffe.