Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Iscjeljivanje urinom

Autor: Ingeborg Allmann, Ulrike Kohrs-gerlach

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2000.

Stranica: 230

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 15,90 €
(~119,80 kn)

Opis:

Bubrezi su baterije životne energije. Dnevno filtriraju i koncentriraju više od 2000 litara krvi, stoga je izlučeni urin koncentrat krvnog seruma. Danas je poznato više od 2000 tvari koje su sadržane u urinu. To su dragocjeni izgradbeni elementi našeg tijela, koji nastaju kod razgradnje i metabolizma naših tjelesnih stanica.
Ovaj ogromni potencijal konvencionalna medicina koristi u najboljem slučaju u dijagnostičke svrhe. No, za metode prirodnog iscjeljivanja mokraća od davnina predstavlja hologram našeg organizma, koji sve naše tjelesne funkcije predstavlja u grubotvarnom (materija) i finotvarnom (informacije) smislu u njihovom izmjenjujućem suodnosu.
Danas se urinoterapija, u smislu metoda primjene i postavljanja indikacija, primjenjuje obuhvatnije nego ikada: pijenje urina, post s urinom, injekcije urina, ispiranje, grgljanje, inhalacije, utrljavanje cijelog tijela ili kupke, homeopatske odnosno nozodenske terapije urinom, te planska umreženja sa sinergijskim postupcima u smislu cjelovitog terapijskog koncepta.
Mr. ph. Ingeborg Allmann i dr. med. Ulrike Kohrs – Gerlach, sustavno nadograđujući na temeljima regulacijske patologije, pružaju nam informacije o mogućnostima pročišćavanja, detoksikacije i harmonizacije organizma čak i kod kroničnih i teških bolesti.