Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Iron Maiden

Peace Of Mind

Iron Maiden

Peace Of Mind

Država: Bivša Jugoslavija

Godina: 1983.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: LSEMI 11046

Izdavačka kuća: Jugoton

Stanje omota: 9

Stanje medija: 8

Cijena: 18,30 €
(~137,88 kn)


A1 Where Eagles Dare 6:08
A2 Revelations 6:51
A3 Flight Of Icarus 3:49
A4 Die With Your Boots On 5:22
B1 The Trooper 4:10
B2 Still Life 4:37
B3 Quest For Fire 3:40
B4 Sun And Steel 3:25
B5 To Tame A Land 7:37

Bass – Steve Harris
Design, Sleeve [Sleeve Concept] – Iron Maiden, Rod Smallwood
Design, Sleeve [Sleeve Concept], Illustration [Sleeve Illustrations] – Derek Riggs
Drums – Nicko McBrain
Engineer [Assistant Mixing Engineer] – Bruce Buchhalter*
Engineer [Assistant] – Denis Haliburton*, Frankie Gibson*
Lead Guitar – Adrian Smith (2), Dave Murray (2)
Photography By – Simon Fowler
Producer, Mixed By, Engineer – Martin Birch
Vocals – Bruce Dickinson
Written-By – Smith* (tracks: A3, A4, B4), Dickinson* (tracks: A2 to A4, B4), Murray* (tracks: B2), Harris* (tracks: A1, A4 to B3, B5)

Recorded at Compass Point, Nassau.
Mixed at Electric Lady Sound Studios, New York.