Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako koristiti tijelo NOVO

Oslobodite potencijal svog tjelesnog i duhovnog života

Ivana Ožbolt, Autor

Kako koristiti tijelo NOVO

Oslobodite potencijal svog tjelesnog i duhovnog života

Autor: Ivana Ožbolt

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Profil

profilPlanetopija

Godina: 2016.

Stranica: 257

Jezik: Hrvatski


Cijena u knjižari: 119,00 € (~15,79 €)

Cijena: 13,90 €
(~104,73 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Ivana Ožbolt jedna je od rijetkih domaćih autorica koja čitateljima nudi priručnik za cjelovito održavanje zdravlja. Na temelju svog 15-godišnjeg iskustva i edukacija, autorica u prvom dijelu priručnika „Kako koristiti tijelo“ preporučuje načine detoksikacije, tjelesne aktivnosti i prehrane, a brojnim i zanimljivim primjerima iz prakse te poticajnim „pričicama“ potiče čitatelja na razmišljanje, ali i na djelovanje.

U drugom dijelu autorica govori o duhovnom zdravlju te o važnosti opraštanja, prihvaćanja, ljubavi, vjerovanja, zahvalnosti, ciljanja te usredotoćenosti na ovdje i sada. Također, autorica priča i o vlastitim izazovima i krizama koje su oblikovale njezin osobni duhovni razvoj, ali i o koracima koje svaka osoba može primijeniti već danas kako bi postigla zdravlje budeći svoju duhovnu stranu. Svjesna je da svojim priručnikom može ponuditi jedino informaciju, istinite primjere i osobno iskustvo, ali da odgovornost za vlastito zdravlje treba preuzeti svatko sam.

Knjiga donosi životne promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi, kako tjelesno tako i duhovno. "Ako ste u potrazi za boljim zdravljem, rješenjima svojih problema, nemirni, nesigurni, frustrirani, poljuljane vjere ili potpuno bez vjere, bolesni ili ako tražite odgovore – ova knjiga nije slučajno pred vama.