Izjava o privatnosti

Sukladno relevantnim zakonskim propisima ovim putem dajem izričitu suglasnost kojom Ezop antikvarijat ima pravo prikupljati samo one moje osobne podatke koji su nužni za ispunjenje naših ugovornih i zakonskih obveza; informira me o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito mi omogućuje izbor o upotrebi mojih osobnih podataka, uključujući mogućnost da donesem odluku da li želim ili ne da se moje ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Ezop antikvarijat obvezan je moje osobne podatke strogo čuvati i učiniti ih dostupnim samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ezop antikvarijata odgovorni su za ispunjavanje obveza u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Prikupljene osobne podatke nećemo dijeliti s third-party, tj. Vašim se podacima koriste samo djelatnici koji su u ugovornom odnosu, i to samo podacima neophodnima za pružanje određenih usluga. Sve osobe koje imaju pristup vašim podacima i naši partneri imaju obavezu čuvanja povjerljivosti u okviru ugovorenog odnosa, kao i provođenje organizacijskih i tehničkih mjera zaštite.