Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

José Feliciano

Fantastic José Feliciano

José Feliciano

Fantastic José Feliciano

Država: Francuska

Godina: 1975.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: FCL1 7181

Stanje omota: 9

Stanje medija: 10

Cijena: 89,00 kn


A1 (I Love You) For Sentimental Reasons 2:37
A2 Someday (You’ll Want Me To Want You) 2:41
A3 (I’m Afraid) The Masquerade Is Over 3:34
A4 You Know You Don’t Want Me (So Why Don’t You Leave Me Alone?) 2:16
A5 Goody Goody 2:14
A6 Nature Boy 2:50
B1 To Each His Own 2:48
B2 Quit While You’re Ahead 2:06
B3 I Wish You Love (Que Reste – T’il De Nos Amours?) 3:09
B4 Somebody Else Is Taking My Place 2:04
B5 I Miss You So 2:02
B6 Bye Bye Blackbird 3:26

Conductor, Arranged By – Charles Calello*

℗ 1975 RCA Records

Runout Side 1: Y.D.
Runout Side 2: Y.D.