Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Vrata

Autor: Juhas Balint

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2022.

Stranica: 134

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 9,90 €

Akcijska cijena: 8,90 €

Opis:

Ako nekamo želiš stići, onda jednostavno kreni prema tamo!
Majstor Drinika

Zapravo ovaj roman nije samo jedna fantasy priča za mlade sa poučnim sadržajem, ma da možda na prvu tako izgleda. Jedan moj prijatelj, poslovni trener smatra da je ovo knjiga samopomoći i osobnog razvoja i ja se zapravo i slažem sa tim zaključkom. Knjiga je namjenjena djeci iznad 12. godina.
Na priči sam radio oko dvije i pol godine i stvarno ne mogu ni nabrojati koliko sam predavanja saslušao i knjiga pročitao, što me je inspiriralo da sama priča bude iz svakog aspekta cjelovita. Između ostalih Bruce Lipton, (Epigenetika), Eckhart Tolle (Moć sadašnjeg trenutka), Joe Dispenza (Placebo ste Vi), Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Ken Wilber (Integralna teorija), su autori i znanstvenici te predstavnici alternativno popularne medicine koji su na neki način dio te knjige. Nisam htio da priča bude samo puka fantazija nego i utemeljena prema istraživanjima u toj tematici tako da je to zapravo neki spoj beletristike i knjige samopomoći i osobnog razvoja.
Planiram napisati više nastavaka, a osim toga trenutno razvijamo edukaciju za djecu i odrasle temeljenu na knjizi

O autoru:
Balint Juhas
Kad me netko pita s čime se zapravo bavim, ne mogu odmah točno odgovoriti na to pitanje. Možda bi najbliže objašnjenje bilo da se bavim kreativnošću. Mislim da je to moj pravi poziv. Trudim se ostati u sadašnjem trenutku i godinama sam na putu duhovnog razvoja. Jako volim sudjelovati u programima koje potiču zajedništvo i razvoj. Cilj mi je pomagati ljudima te otkad sam trener i coach dobio sam i alate putem kojega mogu to i učinkovito ostvariti.

Imam 20. godišnje iskustvo u poslovnog sektoru i posjedujem vlastito poduzeće više od deset godina. Od 2012. godine sam projektni manager udruge Savez Poduzetnika Mađara Hrvatske, u deset godina smo uspješno proveli četiri velika prekogranična projekta, tako ostvarili mnoštvo manifestacija, edukacija, publikacija te drugih društveno korisnih akcija. Autor sam knjižice koja je objavljena 2018 godine i nosi naziv “Knjiga budućih čarobnjaka”, koja se bavi sa zaštitom okoliša i sadrži edukativne igre za djecu. A 2021. godine je objavljen moj prvi roman za mlade, nazivom „Vrata“ na koji sam jako ponosan.