Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Prepustite se – neka se događaju čuda

Kathy Cordova, Autor

Prepustite se – neka se događaju čuda

Autor: Kathy Cordova

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Dvostruka Duga

Godina: 2007.

Stranica: 197

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 10,90 €
(~82,13 kn)

Opis:

Odavno sam naslutila da postoji bolji put, ali sam mnogo puta pogrješno skrenula prije no što sam ga pronašla.
Moram priznati: ja sam jedna od najvećih ovisnica o samopo-moći na svijetu. Kao i mnogi ljudi bila sam opijena mišlju da posjedujem nadzor i podlegla sam uvjerenju da me od mojega savršenog jastva dijeli još samo jedna dobra knjiga ili radionica. Kao i svaki pravi ovisnik nikada nisam imala dovoljno onoga što mi je bilo potrebno i sama nikada nisam bila dovoljno dobra, bez obzira na ono što sam postigla.
Većina nas odrastala je uz poruku da nismo dovoljno dobri – da nismo dovoljno mršavi, dovoljno pametni, dovoljno zgodni, dovoljno “zaljubljeni”. Osvrnite se na filmove koje gledamo i časopise koje čitamo: u usporedbi sa svojim medijski nadahnutim maštarijama, krajnje smo manjkavi. Lijekove tražimo posvuda: u psihoterapiji, antidepresivima, Botoxu, princu ili princezi na bijelom konju ili u knjigama s područja samopomoći koje obećavaju čaroliju.
Neprestano se nadamo da smo nadomak čarobnoj formuli koja će izbrisati bore, ukloniti pet suvišnih kilograma, otkriti nam pravu ljubav i usrećiti nas.