Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Keeland Vi, Autor

Ego manijak

Autor: Keeland Vi

Ego manijak

Format: 20x12

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Stranica: 279

Jezik: Hrvatski


Cijena: 29,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Vatrena i slatka uredska romansa

Emerie Rose i Drew Jagger prvi puta su se sreli one večeri kad je on upravo provaljivao u njezin novi ured na Park Aveniji u New Yorku. Međutim, ispostavilo se da je pravi uljez zapravo Emerie, kojoj je netko bespravno iznajmio njegov ured dok je Drew bio na odmoru.
Emerie je, ostavši bez novaca i ureda, ponudila Drewu da će zamijeniti njegovu tajnicu koja otišla na duže bolovanje, ako joj privremeno iznajmi jednu sobu za sastanke.
Njih dvoje potpuno su različite osobe – on je ogorčeni odvjetnik za razvode, a ona psihologinja koja savjetuje parove kako bi sačuvali svoje brakove. On je razveden i ženskaroš, a ona godinama beznadno zaljubljena u svog prijatelja.
Jedino što imaju zajedničko je poslovni prostor koji dijele.
I međusobna privlačnost koju je sve teže zatomiti iz dana u dan….

» Ovo je slatka uredska romansa, no što je još važnije, nezaboravna priča o prevladavanju životnih prepreka i ostvarivanju životnih ciljeva! Vatreno i slatko!« Kindle Friends Forever
»Likovi započinju priču kao neprijatelji, postaju prijatelji, a zatim i mnogo više od toga. Izvrstan razvoj radnje i karaktera. Savršeni ljubavni roman!« Unbound Book Reviews
Vi Keeland američka je autorica ljubavnih romana koji su pokorili najpoznatije svjetske top ljestvice bestselera New York Timesa, Wall Street Journala te USA Todaya. S milijunima prodanih primjeraka, jedna je od najpopularnijih autorica današnjice. Knjige su joj prevedene na dvadesetak svjetskih jezika. Živi i radi u New Yorku.