Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kostova Elizabeth, Autor

Kradljivci labudova

Autor: Kostova Elizabeth

Kradljivci labudova

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2011.

Stranica: 513

Jezik: Hrvatski

ISBN: 978-953-316-155-

Rabljeno stanje

Cijena: 11,90 €
(~89,66 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Psihijatar Andrew Marlow živi savršeno uređenim životom – neki bi rekli samačkim, no on uživa u potpunoj posvećenosti svojoj profesiji i svome hobiju, slikarstvu. Taj će red, kako će se kasnije pokazati, postati nepovratno narušen u trenutku kad ga prijatelj zamoli da preuzme slučaj proslavljenog slikara Roberta Olivera koji je nožem brutalno nasrnuo na poznatu sliku u Nacionalnoj galeriji.

Kako bi proniknuo u tajnu koja muči ovog nesretnog genija, Marlow će se otisnuti na putovanje kroz sadašnjost i prošlost, tijekom kojeg će se uplesti u živote žena bliskih Oliveru te proniknuti u tajanstvenu tragediju koja leži u srcu francuskoga impresionizma.

U majstorski napisanome novom romanu ljubimice kritike i publike, Elizabeth Kostove, priča se seli iz američkih gradova na ulice Pariza i obale Normandije; s kraja devetnaestog na kraj dvadesetog stoljeća; od mladenačke ljubavi do one posljednje.

Nakon velikog uspjeha Povjesničarke, jedinog debitantskog romana koji je dospio na prvo mjesto bestseler liste New York Timesa i koji je objavljen na četrdeset četiri jezika, a za koji joj je trebalo deset godina pisanja i istraživanja, Kostova se vraća nekim temama koje su oduševile publiku, predstavljajući još jednog junaka iz akademske zajednice uvučenog u opsesivnu potragu za istinom.

Obožavatelji Elizabeth Kostove godinama su nestrpljivo iščekivali novi roman, a Kradljivci labudova u hrvatskom prijevodu Damira Biličića zasigurno će osvojiti i srca novih čitatelja.