Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kovačević Hrvoje, Autor

Jedan manje

Drugi slučaj složenog ubojstva koji rješava inspektor Vidmar

Autor: Kovačević Hrvoje

Jedan manje

Drugi slučaj složenog ubojstva koji rješava inspektor Vidmar

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 21x14

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2008.

Stranica: 158

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 6,90 €
(~51,99 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Nikad ranije u svojoj kratkoj karijeri inspektor Vidmar nije se suočio s toliko zagonetki tijekom samo jednog slučaja. Prva je zagonetka tvrtka TER Zaposlenici su mrzovoljni i lijeni ljudi, neobrazovani, mahom budalasti, ali unatoč tome zarađuju nerazumno mnogo. Panično se boje djelatnice zaštitarske tvrtke koja čuva njihove prostorije, dok im je direktor omiljena meta neslanih šala, iako je on taj koji bi im mogao podijeliti otkaze.
Kada se u tvrtki dogodi ubojstvo, zaposlenici ne djeluju osobito zabrinuto. Uglavnom su ljuti na inspektora što ih gnjavi zbog takve gluposti.
Od svega je ipak misterioznija naprava postavljena na kvaku vrata iza kojih se dogodilo ubojstvo. Nikome nije jasno što ona predstavlja, ni koja joj je svrha. Nađena je priključena na mrtvu utičnicu, a stručnjaci, koji su je proučili, sigurni su kako nema vlastiti izvor struje. Unatoč tome naprava je povremeno pod naponom dovoljnim da gadno protrese onoga tko je uzme u ruke.
U istrazi sudjeluje i kvartovski policajac Mladen Crnković, čovjek koji s obje noge stoji čvrsto na zemlji. Njemu brojne zagonetke s kojima se suočavaju tijekom rješavanja slučaja padaju još teže nego Vidmaru. Ima osjećaj da nakon ulaska u prostorije TEP-a borave u Zoni sumraka.