Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Lasher William, Autor

Kobna pogreška

Autor: Lasher William

Kobna pogreška

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2005.

Stranica: 458

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 3,90 €

Opis:

Kobna pogreška Williama Lashnera jedan je od onih krimića kod kojeg već od prve stranice znate da čitajući ga nećete gubiti vrijeme. Victor Carl je philadelphijski odvjetnik kojeg će u gluho doba jedne kišne noći probuditi poziv njegova najboljeg prijatelja Guya Forresta. Na pozornici zločina zateći će Guya kako sjedi na ulaznim stubama kuće svoje ljubavnice, gol, mokar do kože i obliven krvlju, pištolj kojim je izvršeno umorstvo na podu pokraj njega.

Kod nekih ubojstava krivac je tako očigledan da dokaze ne treba tražiti, pogotovo ako ste odvjetnik obrane, tada ih najvjerojatnije treba – skrivati. A Victor Carl, ciničan, duhovit i etički vrlo fleksibilan odvjetnik pravi je čovjek na pravom mjestu.
William Lashner, autor pet romana, u ovom će prvorazrednom trileru toliko puta okrenuti stolove i pokazati kako se zaplet može zaplesti a da se pritom ne izgubi ni nit ni vjerodostojnost likova.
Kobno pogreška eksplozivna je mješavina pogrešne ljubavi, izdaje i ubojstva. Duhovit i savršeno ugođen Lashner svoje čitatelje drži pod hipnozom, kaže Harlan Coben, autor romana Nikom ni riječi i Samo jedna prilika.