Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Moja igra

Autor: Luka Modrić i Robert Matteoni

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hermes

Godina: 2019.

Stranica: 311

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 129,00 € (~17,12 €)

Cijena: 12,90 €
(~97,20 kn)

Opis:

Životna priča najboljeg nogometaša svijeta, samozatajnog i skromnog igrača čija je snaga duha postala uzor milijunima.

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini – Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or.

Prije toga, kao kapetan i najbolji igrač odveo je Vatrene do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i učinio sve nas dijelom povijesti. Ovaj samozatajni igrač čiji je put od djetinjstva u izbjeglištvu do svjetskog nogometnog vrha bio popločan kontinuiranim sumnjama i nepovjerenjem, konačno je osvojenim trofejima s Realom i reprezentacijom doživio da mu ime bude upisano u panteonu pobjednika.

Poznat kao čovjek od malo riječi, u svojoj životnoj ispovijesti Luka po prvi put otkriva brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, opisuje nogometne početke, razotkriva pozadinu svih ključnih trenutaka u Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu, te donosi svoj osobni pogled na vrhunac svoje karijere – dramatičan put do spektakularnog finala u Rusiji.