Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Levitacija

Autor: Malte Hozzel

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 1983.

Stranica: 160

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 15,00 kn

Opis:

Stranice koje slijede trebale bi biti svjedočanstvo jednog preokreta u našoj slici svijeta koji obuhvaća sva životna područja, a u čijem se središtu nalazi -razvitak pravog dostojanstva našeg ljudskog postojanja.
To šfo je najveća pažnja posvećena »letenju< odnosno levitaciji. temelji se na posebnoj naravi događaja prošlih godina. Neiskusni ljudi mislili su da onaj koji vjeruje u »letenje« ne može čvrsto stajati nogama na zemlji. Oni su zaboravili da najveći snovi čovječanstva imaju krila i posjeduju čvrstu narav, i da su u najboljem slučaju čak i besmrtni. Uskratiti sudjelovanje u tim snovima, za mene danas znači, uskratiti značenje života^ Ova knjiga treba prije svega pokazati da * je »san čovjećanstva-letenje«. za mnoge već postao prava stvarnost i da je u iskustvu viših stupnjeva svijesti uključen neslućeni potencijal proširenja i ispunjenja ljudskog života
Daljnja tema ove knjige je dodir najstarijih kulturnih nasljeđa naroda što predstavljaju nasljeđe prosvjetljenja za slobodu uz suvremenu prirodnu znanost. Taj susret je blagoslov za čitavu obitelj naroda, čije se značenje još i ne može pravo ocijeniti. Kao eksponent tog »Dijaloga između hemisfera«, koji tek započinje stoji fizičar, znanstvenik i prosvijetljeni vođa čovječanstva Mahariši Maheš Jogi, učenik velikog svamija Brahmanande Saraswatija, Djagadgurua Šankaračarije od Jotir Matha. koji u Indiji uživa najveće poštovanje.