Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Darovi i ritam života

Živjeti svaki dan sa strašću i svrhom

Matthew Kelly, Autor

Darovi i ritam života

Živjeti svaki dan sa strašću i svrhom

Autor: Matthew Kelly

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 25x16

Izdavač: L1

Godina: 2006.

Stranica: 279

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 15,90 €
(~119,80 kn)

Opis:

Sve je pitanje izbora.
To je najveća životna istina i najteža životna pouka. Velika je istina zbog toga što nas podsjeća na našu moć. Ne na moć nad drugima, već na često neiskorištenu moć da budemo ono što jesmo i da živimo onako kako smo zamišljali.

Teška je pouka zbog toga što nas dovodi do spoznaje, da smo sami izabrali život kojim živimo. Pomisao, da smo sami odabrali upravo ovakav život kakav živimo, može biti zastrašujuća. Zastrašujuća zbog toga što nam se, kad promotrimo svoj današnji život, opaženo neće svidjeti. No, ta spoznaja donosi i oslobođenje jer možemo početi odabirati što ćemo opaziti kad u budućnosti, koja neproživljena leži pred nama, promotrimo svoj život.

Život čine izbori.
Vi ste izabrali proživjeti ovaj dan. Izabrali ste pročitati ovu knjigu. Izabrali ste živjeti u određenom gradu. Izabrali ste vjerovati u određene zamisli. Izabrali ste ljude, koje nazivate prijateljima. Izabrali ste hranu koju jedete, odjeću koju nosite i misli koje mislite. Izabrali ste biti smireni ili nemirni, izabrali ste osjećati zahvalnost ili nezahvalnost. Ljubav je izbor. Gnjev je izbor. Strah je izbor. Hrabrost je izbor. Vi odabirete. Sve je izbor, a naši izbori odzvanjaju našim životima … poviješću … i nastavljaju odzvanjati u vječnosti.