Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako učiti iz pogrešaka

Neuspjeh kao prvi korak prema uspjehu

Matthew Syed, Autor

Kako učiti iz pogrešaka

Neuspjeh kao prvi korak prema uspjehu

Autor: Matthew Syed

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2017.

Stranica: 338

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

KAKO UČITI IZ POGREŠAKA briljantna je knjiga koja će iz temelja promijeniti vaš pogled na uspjeh, i to tako što će vam pokazati da se istinska inventivnost nalazi u razumijevanju neuspjeha i njegovu ovladavanju.

Znate li što povezuje tim Mercedesa F1 i Google? Ili Team Sky i zrakoplovstvo? Ili Jamesa Dysona i Davida Beckhama? Sve ih karakterizira pristup tipičan za istražitelje zrakoplovnih nesreća!

To je posve nov pristup visokoj radnoj učinkovitosti, sredstvo ostvarivanja prednosti u kompleksnom svijetu podložnom munjevitim promjenama. Pristup je to koji se ne primjenjuje samo u sportu, nego ima i važan utjecaj na svijet biznisa i politike, kao i na život roditelja i učenika. Drugim riječima, utječe na sve nas.

Oslanjajući se na zapanjujući broj različitih slučajeva i primjera iz stvarnog života, i navodeći najnovija znanstvena istraživanja o konceptu granične dobiti, kreativnosti i izdržljivosti, Matthew Syed u knjizi razotkriva kako se uspjeh zapravo događa – i kako se ne možemo razvijati ako nismo spremni učiti na pogreškama!

Matthew Syed je vodeći kolumnist The Timesa i autor kratkih reportaža. Usto, piše priloge za BBC-jev Newsnight, emisiju o aktualnim političkim zbivanjima, i redovito gostuje na CNN Internationalu i World Service TV-u. Diplomirao je na Sveučilištu u Oxfordu znanstvenim radom iz područja politike, filozofije i ekonomije. Zatim je postao engleski šampion u stolnom tenisu ponosno noseći tu titulu gotovo cijelo desetljeće. Ujedno je triput bio prvak Commonwealtha i dvaput predstavljao britanske boje na Olimpijskim igrama.