Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Monaldi Rita, Sorti Francesco

Secretum

Format: 20x14

Izdavač: Fraktura

Stranica: 835

Jezik: Hrvatski


Cijena: 129,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Godina je 1700. Španjolski je kralj Karlo II., posljednji iz loze Habsburgovaca, na umoru, a na europskim dvorovima počinje bitka oko njegova nasljednika, koja će dovesti i do Rata za španjolsko naslijeđe. U Rimu istodobno umire papa Inocent XII. U tim okolnostima glavni potezi povlače se iza kulisa, gdje igru vodi najzanimljiviji špijun baroka opat Atto Melani, što prati i zapisuje njegov ubogi, ali inteligentni pomoćnik, kojega nije vidio punih sedamnaest godina, od napetih događaja iz Imprimatura. Uz puno peripetija, čudnovatih likova i prosjačkih skupina, te neobičnu papigu, pokreću se i otkrivaju intrige koje će utjecati na svjetsku povijest.

Drugi roman o Attu Melaniju, još napetiji od Imprimatura, prožet povijesnim činjenicama, jedan je od najboljih literarnih povijesnih trilera. Rita Monaldi i Francesco Sorti svojom su serijom zaludili i očarali milijune čitatelja u svijetu.
Secretum krije eksplozivnu tajnu koju stoljećima pokušavaju sakriti u svim europskim arhivima. Definitivno je vrijeme da preispitamo povijest.