Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Oluja prije zatišja

Razgovori s čovječanstvom, knjiga I.

Neale Donald Walsch, Autor

Oluja prije zatišja

Razgovori s čovječanstvom, knjiga I.

Autor: Neale Donald Walsch

Stanje: Loše

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2014.

Stranica: 246

Jezik: Hrvatski

Loše stanje

Cijena u knjižari: 110,00 €

Cijena: 9,90 €

Opis:

Knjiga je lošija jer je pokupila vlagu.

Masovni nemiri od Tunisa preko Egipta do Libije potresli su arapski svijet i izazvali društvenu i političku krizu diljem zemaljske kugle. U nekoliko su dana potres, tsunami i nuklearna katastrofa zastrašujućih razmjera potresli Japan i ponovno izbacili svijet iz ravnoteže, dok su se svjetska financijska tržišta nastojala održati, a narodi i države teturali na rubu bankrota.

To smo, dakako, zamijetili. No, možda nismo shvatili da drevna proročanstva za ovo vremensko razdoblje spominju upravo one događaje kojima smo svjedoci: istodobne ekološke, političke i financijske katastrofe. Jesmo li svjedoci “kraja povijesti” a da toga nismo ni svjesni?

U svojoj proročanskoj novoj knjizi “Oluja prije zatišja” Neale Donald Walsch, autor 17 bestselera New York Timesa, pruža nam zaprepašćujući odgovor: da. No, istodobno kaže da se nemamo čega plašiti. Walsch nam pruža objašnjenje onoga što se danas zbiva na cijelom planetu. Uz to nam, što je još važnije, pruža recept za iscjeljivanje našeg života i svijeta kroz odgovore na sedam jednostavnih pitanja, pozivajući čitatelje diljem svijeta da se u razmjeni za spas Zemlje okupe na internetskoj stranici TheGlobalConversation.com.