Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Povezani

Iznenađujuća moć društvenih mreža i kako one utječu na naše živote

Nicholas A. Christakis, James H. Fowler, Autor

Povezani

Iznenađujuća moć društvenih mreža i kako one utječu na naše živote

Autor: Nicholas A. Christakis, James H. Fowler

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2010.

Stranica: 316

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 12,90 €
(~97,20 kn)

Opis:

Mislite o sebi kao o pojedincu koji sam kreira svoju budućnost, manje ili više neovisno od upliva drugih? Nakon čitanja ove knjige uvjerit ćete se kako je svatko od nas puka ćelija u živčanom sustavu puno veće zvijeri. Ako netko koga jedva poznajete pročita ovu knjigu, vaš bi se život mogao zauvijek promijeniti. Kako? Pročitajte je sami i saznajte.

Pet osnovnih pravila opisuje odnose između pojedinaca i njihovih mreža, uključujući međusobne prilagodbe, utjecaj prijatelja i prijateljevih prijatelja, što dovodi do toga da mreža ima svoj vlastiti život. No, rezultat ovog istraživanja mogao bi vas iznenaditi: mreža, osim pozitivnog upliva, služi i kao prijenosnik zaraze, tvori epidemije opsjednutosti, može vam odmoći ako želite prestati pušiti, može u sekundi proširiti paniku koja će dovesti do pada svjetskog gospodarstva, utjecati za koga ćete glasati…

Detaljan, popularan, zanimljiv i nerijetko duhovit prikaz ovog složenog fenomena, Povezani je originalni vodič u mehaniku i važnost potpuno nove znanosti društvenih mreža. Otkrit će vam strukturu nevidljivih veza koje nas međusobno povezuju i na taj nas način oblikuju. Supružnici, rođaci, prijatelji, prijatelji naših prijatelja i prijatelji njihovih prijatelja na nas utječu na načine koje ne možemo ni zamisliti – u dobru i u zlu.