Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Noel Alyson, Autor

Zauvijek

Serijal Besmrtnici - knjiga prva

Autor: Noel Alyson

Zauvijek

Serijal Besmrtnici - knjiga prva

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x16

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2010.

Stranica: 236

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 49,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Ever je djevojka koja je upravo pretrpjela tešku prometnu nesreću. Preživjela je, ali uvjerena je da bi bilo bolje da nije: izgubila je roditelje, mlađu sestru i psa. Sada živi s tetom u južnoj Kaliforniji, gdje izlazi na kraj ne samo sa zamjeranjem samoj sebi zbog toga što je preživjela, već i sa sposobnošću koju je u nesreći stekla. Ever, naime, sada vidi aure ljudi oko sebe, i čuje njihove misli.
I dok se nastoji riješiti tih smetnji navlačenjem kapuljače preko glave i slušanjem glasne glazbe sa svog iPoda, u njezinu srednju školu stiže novi učenik – Damen Auguste, koji će je nagovoriti da se opet otvori svijetu. Samo, Damen donosi nove začudnosti: ne samo da je strahovito pronicljiv, već ima i sposobnost nestajanja u odsudnim trenucima, kao i umijeće stvaranja tulipana ni iz čega…

Zauvijek, prva knjiga serijala Besmrtnici mlade američke spisateljice Alyson Noël smjesta je po objavljivanju u veljači 2009. dospjela na ljestvicu bestselera The New York Timesa, i ondje se čvrsto zadržala. Za njom je u srpnju stigla druga knjiga, Plavi mjesec, i ponovila uspjeh prethodne.
Uz česte usporedbe sa serijalom Sumrak Stephenie Meyer, kritika je slijedila oduševljenje čitateljske publike, hvaleći način na koji Noël ocrtava psihu svojih tinejdžerskih protagonista i upliće pojam besmrtnosti u uvjerljivi skup životnih odluka pred kojima se mlada Ever zatječe.

Algoritam donosi serijal Besmrtnici u prijevodu Mihaele Velina Szabo s naslovnicama preuzetima s originalnih izdanja